decembra 27, 2014

IM IN LOVE - HOT NEWS !

Ahojte beauty lovers,
Verím, že ste mali krásne Vianoce a ste pripravení na poriadny Silvestrovský žúr..
Aj vo svete BEAUTY sú novinky, o ktorých vieme skôr než vstúpia do predaja 10.1. 2015 na www.zoeva.sk .. Dokonalý makeup zaručia jednoznačne kvalitné štetce - bez nástroja to jednoducho nebude TOP. Mnohí z vás mi píšu aj o tom, že si nevedia vybrať tie správne štetce pretože nevedia, ktorí načo slúži a akú má funkciu... 
V tomto príspevku, kde si predstavíme novú sadu kozmetických štetcov zn. ZOEVA si o každom štetci z tejto sady povieme zároveň aj to akú funkciu spĺňa. 
Milujem zn. Zoeva a sledujem jej vývoj odkedy vstúpila na trh. Prečo ? 
Spýtaje sa svojho partnera, kto je THE BEST výrobcom aút - odpoveď bude jednoznačne
  NEMCI - (Audi- BMW-MERCEDES ... )  
KVALITA - PRECÍZNOSŤ - TOP TRIEDA..  to je presne to, čo mi ponúka nemecká značka 


Elegancia a profesionalita splynula v jedno. 8 nových pomôcok rozšíri náš sortiment na 50 profesionálnych štetcov. Špeciálne zaškolený majster zostavuje každý štetec ručne tradičným spôsobom, ktoré pozostáva z 30-tich krokov. 6-násobne lakované drevené rúčky, luxusná mosadzná hlava štetca a vlákna z prírodných alebo syntetických vlákien najvyššej kvality robia každý štetec výnimočným kúskom. 

107 Powder Polish
Veľký štetec oválneho tvaru s husto viazanými taklónovými vláknami, ideálny na profesionálne nanášanie sypkých a lisovaných púdrových produktov. Produkty sa nanášajú jednoducho a rovnomerne bez zbytočných nánosov. 
Tip: ideálny štetec na minerálny makeup, sypké púdre, púdrovo-krémové produkty, bronzer..
Cena 17.99 eur* 



109 Face Paint Vegan
Kontúrovací štetec s inovatívnym dizajnom vo vegánskom prevedení. Syntetické taklonové vlákna sú ideálne na kontúrovanie tváre so všetkými tekutými a krémovými produktmi. Plochý, štvorcový tvar štetca umožňuje profesionálne kontúrovanie, tieňovanie a modelovanie.
Cena 13.99 eur* 


112 Face Curve
Plochý, zaoblený štetec uľahčí Vašu dennú rutinu líčenia. Jeho tvarom sme z klasického štetca vytvorili inovatívny nástroj na nanášanie makeup-u. Jemné taklonové vlákna sa prispôsobia každej časti Vašej tváre.
Cena 13.99 eur* 


114 Luxe Face Focus
Plochý, zaoblený štetec na púdrové produkty s najemnejším mixom vlákien Synthetic-Blend. Jeho kompaktná veľkosť z neho robí ideálnu pomôcku na cielené nanášanie highlighteru prípadne zafixovanie makeup-u a jemné prepudrovanie tváre.
Cena 13.99 eur*



129 Luxe Fan
Multifunkčný štetec na aplikáciu highlighter-u, lícenky, bronzeru a oprašovanie popadaných tieňov pod očami. Rozprávkovo-jemné vlákna pohladia Vašu tvár a dodajú prirodzený finish so všetkými púdrovými produktmi.
Cena 11.50 eur* 


220 Luxe Grand Shader
Veľký, luxusne hustý štetec na očné tiene z prírodného mixu Synthetic-Blend sa výborne hodí na profesionálne nanášanie púdrových očných tieňov jedným ťahom. Ideálny na nanesenie základnej neutrálnej farby na viečko ako základ líčenia.
Cena 9.50 eur* 


310 Spot Liner
ZOEVA Spot Liner je pravdepodobne najmenší štetec na svete. Drobný, ale efektívny štetec s dĺžkou štetiniek 2mm bol navrhnutý na optické zahustenie línie rias linkou prípadne očnými tieňmi.
Vzdávame česť tým, ktorí si dávajú záležať aj na najmenších detailoch.
Cena 7.50 eur* 



325 Luxe Brow Light
Rozjasňovač pod obočím zvýrazní tvar Vášho obočia a dodá šmrnc každému líčeniu. Luxusné Synthetic-Blend vlákna robia z tohto štetca perfektný nástroj na aplikáciu highlighteru, alebo svetlého očného tieňa pod obočie. Oválne prevedenie sa prispôsobí každému tvaru obočia.
Cena 8.50 eur* 
*Cena na online shope www.zoeva.sk / www.zoeva.cz 

Z TEJTO SADY SA MOJÍMI TOP FAVORITMI STALI : 
114 Luxe Face Focus -109 Face Paint Vegan - 112 Face Curve - 114 Luxe Face Focus   
LOVE THEM !
MORE OF BEAUTY:  
EYE SET BRUSHES                                                                       Ako si vybrať správny makeup?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára