marca 26, 2014

AKO NA DOKONALÚ PLEŤ


Ahojte beauties,
Niekedy bez ohľadu nato koľko krémov, masiek a prípravkov na pleť používame naša pokožka jednoducho nežiari. Ak je to aj Váš prípad, je viac než pravdepodobné, že vaša strava potrebuje trochu úpravu. Okrem toho, že pitný režim je základom každého dňa, sú tu niektoré potraviny , ktoré pomôže Vašu pleť dostať do žiariacej formy.


Čučoriedkový Mix
Čučoriedky sú plné antioxidantov a vitamínov A a C, ktoré veľmi pomôžu k tomu, aby vaša pleť žiarila. Navyše, tento kokteil obsahuje tiež kokosový - ľanový olej a med, tieto ingrediencie obsahujú veľa vitamínov, ktoré potrebuje vaše telo a pokožka.

Čo budete potrebovať :

1 / 4 šálky čučoriedok
1 / 4 šálky černíc
1 lyžica tekutého kokosového oleja
1 lyžica ľanového oleja
1 lyžička domáceho medu
1 surové vajce
Mixér

Začnite tým, že umyjete všetky bobule, pridajte k nim surové vajce zmiešajte to spolu ( všetko dajte do mixéra ) potom pridajte kokosový olej - ľanový olej a med. Treba to všetko nechať poriadne zmixovať tak aby konzistencia bola hladká a krémová.
A už len vypite tento vynikajúci shake /nápoj !

MORE: Ďalšie recepty na krásu

Rukola s tuniakom
Ryby sú nabité omega - 3 mastných kyselín, ktoré sú skvelé na pokožku a rukola vám dáva dostatok vitamínu A nato, aby vaša pleť naozaj žiarila.
Skvelé - ľahké a veľmi chutné :)

Čo budete potrebovať :

rukolu
1 plátok tuniaka
2 lyžice olivového oleja
1 / 2 paradajka

Tuniaka potrite olivovým olejom a pripravte ho na horúcom grile. Akonáhle to vychladne, rozrežte tuniaka a podávajte so šalátom z rukoly a paradajok, pokvapkať olivovým olejom a je to.
Zamilujete si tento rýchly pokrm.

MORE OF BEAUTY SKIN: RECEPTY NA KRÁSNU TVÁR A TELO
                                                  PERFECT PEELING

Hnedá ryža
Všetky spracované a rafinované sacharidy, ktoré sú úplne nevhodné pre vašu pokožku, aj napriek tomu sú tu niektoré čo pomáhajú. Celé zrná a komplexné sacharidy pomáhajú vášmu telo k pomalšiemu tráveniu ( a efektívnejšiemu ).
Konzumujte hnedú ryžu so zeleninou a uvidíte čo dokáže s Vašou pleťou.

Čo budete potrebovať :

1 šálku hnedej ryže
1 / 2 avokáda
1 / 2 paradajkového pretlaku alebo zmes z paradajok
1 / 4 šálky fazule
2 lyžice olivového oleja
1 / 4 strúčik cesnaku
Nechajte variť hnedú ryžu s fazuľkami ( samostatne ) do mäkka. Plátok avokáda s paradajkovou šťavou nechajte v olivovom oleji na sporáku povariť. Pridajte podrvený ​​cesnak do avokádovej a paradajkovej zmesi, potom zmiešajte všetky ingrediencie, pridať trochu olivového oleja.
Vaša pokožka bude žiariť len nezabudnite konzumovať tento mňam recept !

enjoy guys !




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára