októbra 18, 2015

HAIRSTYLE PATRIK HAIR / STYLINGOVÉ PRÍPRAVKY ŽENY

Ahojte BEAUTY LOVERS , 
V dnešnom príspevku, je venovaný priestor stylingovým prípravkom - určený pre dámy. 
Veríme, že spolu s naším hairstylistom  PATRIK MARKUS HAIR si prídete na svoje ...
 with love TEAM MISHELLBEAUTY 


STYLIGOVÉ PRÍPRAVKY 

Laky na vlasy
Denne ich používame a predsa v nich nemáme prehľad. Na krásny a dlhotrvajúci LOOK vám odporúčam používať laky, ktoré vaše vlasy nezlepia, ale ich zafixujú tak, že to vyzerá prirodzene a zároveň to je šetrné a ochranné. 
Častokrát sa ma klienti pýtajú nato čo odporúčam a dole vám nechávam pár mojich tipov na kúpu kvalitných produktov .
TIPY
MORE OF BEAUTY : 

Tužidlá
Z profesionálnych skúseností vám milé slečny a dámy odporúčam na dokonalý styling vašej "koruny krásy " používať len tie TUŽIDLÁ, ktoré sú s obsahom oleja a chránia vaše vlasy pred teplom. Vzhľadom k tomu, že tužidlá sa aplikujú do vlhkých vlasov a majú vlasy pripraviť pred tepelnou úpravou. Ideálnym obdobím kedy vlasy najčastejšie elektrizujú je práve aktuálne obdobie JESEŇ/ ZIMA. Preto by vám nemali vo vašej výbave chýbať. 

TIPY 
kúpiť TU- TAHÉ

V dnešnej dobe je častým problémom samotná kvalita vlasov a občas sa čudujem keď vidím aké rôzne odporúčania na vitamínové komplexy ľudia napíšu na web. 
Preto vám radi spolu s Teamom Mishellbeauty poradím v ďalšom príspevku skutočne aj fungujúce vitamíny na podporu rastu vlasov - lesk a zdravo vyzerajúci vzhľad. Preto sa pýtajte dole pod článkom nato čo vás konrétne trápi a aký konkrétny problém máte nech vám vieme čo najlepšie pomôcť- poradiť ...
S láskou váš PATRIK MARKUS HAIR



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára