októbra 31, 2014

Viete aký typ pleti máte ?

Pleťové masky sú pre zlepšenie vašej pokožky, ale ak použijete nesprávny typ tak budete mať viac škody ako úžitku. Na trhu je naozaj veľmi veľké množstvo druhov a to z dobrého dôvodu, každá z nich je pre určitý typ pleti. Dnes si v tom urobíme poriadok . 
Tipy pleti 
Mastná / kombinovaná pleť -  Tí z vás, ktorí majú mastnú a zmiešanú pleť najväčší úžitok budete mať z používania ílových pleťových masiek nakoľko íl je ideálny na odstránenie prebytočného oleja.
Vyskúšajte - Freeman-Feeling-Beautiful-Purifying-Facial  , ktorá čistí póry do hĺbky bez toho, aby vysušovala pokožku .
Suchá a citlivá pleť -  ľudia, ktorí majú suchú alebo citlivú pokožku potrebujú narozdiel od tých s mastnou a zmiešanou pleťou zabezpečiť vlhkosť pokožky. Odborníci radia používať hydratačné krémy a hydratačné masky odporúčam - GlamGlow Thirstymud Hydrating Treatment   je veľmi hydratačná dodá vašej pleti vlhkosť a upokojí ju. 

Problematická pleť-  Ak máte problematickú pleť, mali by ste siahnuť po čistiacích maskách, ktoré sa popasujú s vytiahnutím nedostatkov von z pokožky. Veľmi účinná je Queen Helene’s Mint Julep Mask  - perfektne vysúša akné, zbaví vás čiernych pórov a pomáha zmenšiť väčšie póry. 
MORE OF BEAUTY : Clean Face- Double Clean
                                 Perfect Skin and Body
Matná pleť -  Ak máte matný typ pleti je viac než pravdepodobné, že ju potrebujete oživiť dodať jej tzv. "šťavu" a lesk . Ak to chcete dosiahnuť odporúča sa používať exfoliačné masky - Derma e Exfoliating Mask with Fruit Enzymes alebo na rozžiarenie-  Boscia’s Bright White Mask . Kým exfoliačná maska odstráni všetky odumreté bunky a nechá vás s čerstvou vrstvou , žiariace masky obsahujú bieliace zložky, ktoré pracujú na oživení vašej pokožky. 
Zrelá pleť -  Ak máte zrelú pleť, spevňujúca maska je to to "pravé orechové". Siahnite po  Murad Age-Diffusing Firming Mask  je to difúzna spevňujúca maska, ktorá spevní a zdvihne vzhľad vašej pleti, výsledkom je eliminácia vrások. 
Normálna pleť -  ak máte normálnu pleť, ste tí šťastní v tomto prípade pretože máte neobmedzené možností. Môžete do značnej miery použiť akýkoľvek druh masky Masky pre normálny typ pleti, preto sa nebojte skúšať a nájsť to, čo vám najviac vyhovuje. 



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára